Praktikplats

Göteborg
Ansök senast 2019-10-31

Om Actea 

Actea Consulting är ett konsultbolag inom verksamhets- och organisationsutveckling. Vi hjälper organisationer att förbättra sin genomförandekraft för högre verksamhetsresultat och ökad samhällsnytta. Vi arbetar på uppdrag av politiskt styrda organisationer och kommersiella företag. Vi erbjuder råd och praktisk hjälp inom områden som ledning & styrning, processutveckling, omvärldsbevakning, utredningar och effektiviseringar.  

Vad vi erbjuder 

Actea erbjuder möjligheten att praktisera i en spännande miljö där du få prova på yrket som managementkonsult inom vårt affärsområde Offentlig sektor. Som praktikant kommer du ingå i konsultteam och tilldelas en personlig handledare som stödjer och coachar dig under praktiken. Du kommer arbeta i olika typer av uppdrag och uppdragsfaser. Du kommer även delta i försäljningsarbete och genomföra interna arbetsuppgifter. 

Praktiken omfattar en heltidspraktik motsvarande 30 högskolepoäng. Under våren 2020 erbjuder vi en praktikplats på vårt Stockholmskontor och en praktikplats på vårt Göteborgskontor. 

Vad vi söker 

Vi söker dig som studerar statsvetenskap, företags- och/eller nationalekonomi, beteendevetenskap eller systemvetenskap på avancerad nivå. Du ska ha registrerat minst 30 högskolepoäng på avancerad nivå. Vi ser gärna att du har ett stort samhällsintresse, är utvecklingsorienterad och utåtriktad.  

Praktiken kommer ställa krav på samarbetsförmåga men även ditt driv och engagemang. Självklart är du analytisk och prestigelös. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Låter det intressant? 

Ansökan till praktik hos Actea görs på http://karriar.actea.se. Sista ansökningsdag för vårterminen 2020 är den 30 november. Rekryteringsprocessen innefattar gruppintervju samt redovisning av en caseövning. Intervjuer kommer att ske den 5 dec på förmiddagen.

Kontakt  

För frågor om praktiken i Göteborg:För frågor om praktiken i Stockholm: 

Josefin Wallo, josefin.wallo@actea.se Göteoborg

Kontaktperson

Sara Haag

sara.haag@actea.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Praktikplats
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %