Verksamhetskonsult inom Försvarssektorn Stockholm

Stockholm
Ansök senast 2019-10-31

Är du en verksamhetsutvecklare med tidigare konsulterfarenhet? Har du passion och drivkraft att bidra till ett effektivt försvar? Motiveras du av att driva utvecklingsarbete framåt? Drivs du av att tillsammans med skarpa och erfarna kollegor skapa verklig effekt i vardagen för våra kunder med fokus mot Försvarsmyndigheterna? Vill du vara med på vår resa att utveckla vår affär och etablera Actea Consulting?

Rollen

I denna roll får du möjlighet att projektleda uppdrag inom verksamhetsutveckling, främst i rollen som projektledare men också som projektmedarbetare. Du erbjuds stora möjligheter att bidra till bolagets utveckling och etablering. Du får möjlighet att arbeta i inspirerande team där kollegor från Stockholm eller från våra andra kontor kan ingå. Vi hoppas att du är en person som vill bidra till vår gemenskap och teamkänsla i bolaget och vill utveckla dig själv och andra.

Bredden i våra uppdrag ger dig möjligheten att varje dag upptäcka nya saker, vara med och lösa komplexa utmaningar och ta ansvar för en viktig samhällsuppgift. Vi ger stora möjligheter till kompetensutveckling och utvecklande arbetsuppgifter. Din huvudsakliga uppgift är att bidra till myndigheternas förmågeskapande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Uppdragen ställer höga krav på din förmåga att analysera komplexa underlag och hitta nyckelfaktorer som ger oss möjligheten att fatta rätt beslut. Denna roll är baserad i Stockholm.

Kvalifikationer

·      Tjänstgöringsbakgrund i svenska Försvarsmakten eller FMV.

·      Kunskap inom Marin, Flyg eller Logistik

·      Ingenjörsexamen motsvarande Systemingenjör alt. Civilingenjör

·      Erfarenhet/ kunskap om processer och arbetssätt inom statsförvaltningen och Regeringskansliet samt om FMV:s och Försvarsmaktens ekonomimodell

·      Minst fem års erfarenhet av Försvarsmyndigheterna

Vi ser också det meriterande med:

·      Konsulterfarenhet

·      Tidigare erfarenheter av offentlig upphandling och/eller sälj

·      Driven, kommunikativ och självgående individ som är noggrann i arbete.

·      Strukturerad som person och har en stor förmåga att lösa problem och uppskattar detta.

·      Ett starkt kundfokus och förmågan att se behov och vägar framåt

·      Ett affärsmässigt förhållningssätt och driv att utveckla våra affärer i Stockholmsregionen

·      Ett nätverk som kan gynna Acteas affär

 

Om Actea Consulting AB

Actea Consulting grundades år 2000 och är ett konsultbolag inom verksamhets- och organisationsutveckling. Vi hjälper organisationer att förbättra sin genomförandekraft för högre verksamhetsresultat och ökad samhällsnytta. 

Actea arbetar med politiskt styrda organisationer och kommersiella företag. Vi erbjuder råd och praktisk hjälp i att förbättra arbetet med ledning & styrning samt verksamhetsutveckling och effektiviseringar.

Som verksamhetskonsulter med djupa insikter i samspelet mellan riktning, struktur och kultur hjälper vi organisationer i förändring att realisera konkreta och varaktiga förbättringsresultat i vardagen. I nära och personlig samverkan med uppdragsgivaren använder vi dokumenterat effektiva metoder för behovsanpassad utveckling av verksamhetens ledning och styrning, dess organisation och infrastruktur, funktioner och processer.

Vi är idag ett fyrtiotal konsulter som brinner för att skapa samhällsnytta och som har spetskompetens inom verksamhets- och organisationsutveckling. Vi är erfarna specialister på praktiskt förändringsarbete och konkreta verksamhetsresultat i fokus. Acteas huvudkontor ligger i Göteborg, därutöver har vi kontor i Stockholm, Lidköping och Växjö.


Är du den vi söker? Skicka en ansökan till oss via vår hemsida senast den 30 Oktober. Intervjuer sker löpande. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. 

Kontaktperson

Sara Haag

sara.haag@actea.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Verksamhetskonsult inom Försvarssektorn Stockholm
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %